понеделник, 9 юни 2014 г.

За проекта "Приятели с лапи"

Център за обучение на деца и домашни любимци "ПРИЯТЕЛИ С ЛАПИ" е проект, създаден с много любов и грижа за малките и порастнали деца и техните домашни любимци! 


Нашата визия е за един по-чист, безопасен, приятелски и отворен за възможностите свят, в който бъдещото поколение разполага с много повече информация и по-добра обществена култура и отговорност при отглеждането на домашни любимци. Ние искаме децата да израстват в хармония с природата, без страх или агресия към животните и към другите деца, а всяко куче има свой дом и любящ стопанин, който се грижи за него с нужната отговорност и компетентност. Вярваме, че за да постигнем тази благотворна промяна у обществото, трябва да започнем да работим с децата още сега, за да изградим това желано бъдеще.  
Нашата философия се състои в убеждението, че децата ни ще бъдат по-здрави, щастливи и успешни ако се научат да живеят в хармония със заобикалящата ни природа и животните в нея. Откъсването от естествената среда доказано вреди не само на здравословното, но и на психическото развитие на децата, създава неприемственост между хората и животните и предпоставки за проява на нежелани последици, като безотговорно поведение, агресия или нехайство към домашни или безстопанствени животни. Ето защо ние вярваме, че като работим за изграждането на здрава и силна връзка между децата и домашните любимци, като ги възпитаваме в духа на любов и разбиране, ние градим настоящето и бъдещето и работим за създаването на един по-добър свят.

В Център за обучение на деца и домашни любимци "ПРИЯТЕЛИ С ЛАПИ" ще откриете всички продукти и услуги, необходими за отглеждането на здрави и щастливи домашни любимци, както и богат набор от обучения и мероприятия за деца и възрастни, които не само ще ви помогнат да бъдете по-добър стопанин, но и ще подобрят вашето здраве и качество на живот.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар