сряда, 4 май 2016 г.

Детски конкурс "Моят приятел с лапи"

Скъпи приятели,



по повод наближаващия Ден на детето, Сдружение "Приятели с лапи" организира детски конкурс на тема "Моят приятел с лапи". Всички деца от 6 до 16 години могат да се включат със своя творба в една от следните категории:

• Изобразително изкуство
• Литература 
• Фотография


Всяко дете може да участва само в една от посочените категории, като за целта трябва да донесе своята творба в БНР Радио Шумен в периода от 26 април до 25 май, придружена с информация за участника: три имена, възраст, в кое училище учи, телефон и/или email за връзка. Участниците ще бъдат оценявани в две възрастови групи: от 6 до 10 години, и от 11 до 16 години. Няма ограничение за стил и жанр - развихрете своето въображение - покажете ни своя най-силен талант и се забавлявайте докато творите!

Литературните творби, а също и дигитални снимки можете да изпращате на нашия имейл: priatelislapi@abv.bg Рисунки и фотографии на хартиен носител очакваме да донесете в Радио Шумен. Крайният срок за участие е 25 май 2016 г. - побързайте, подготвили сме чудесни награди за малките творци! 


Конкурсът ще завърши с изложба на избрани творби и награждаване на победителите в БНР Радио Шумен на 1. юни 2016г. 

За допълнителна информация и контакт с организаторите:
e-mail: priatelislapi@abv.bg
https://www.facebook.com/Priatelislapi/

Избрани творби, участващи в конкурса могат да бъдат публикувани в изданието "Наръчник на малкия стопанин", подготвяно от Сдружение "Приятели с лапи", в онлайн страницата, във фейсбук страницата, в учебни и рекламни материали на Сдружение "Приятели с лапи". С участието си в конкурса, участниците дават своето съгласие творбите им да бъдат публикувани по преценка на организатора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар